zondag 31 mei 2009

Weer thuis

Na vier dagen ziekenhuis was vandaag het moment dat we weer naar huis mochten. Hoewel we de zorg en hulp in het Rijnland geweldig vinden is het wel erg lekker om weer op je eigen plekje te zijn. Voor Gemma was het al weer vijf dagen geleden dat ze buiten was geweest en voor Dante was het de allereerste keer natuurlijk. Dat was wel even lekker natuurlijk. Na alles in de auto geladen te hebben en de waardevolle lading goed was vastgezet zijn we naar huis gegaan.


Eerste daad bij thuiskomst? De klossen onder het bed vandaan halen! Gem kan er nl. niet in komen met haar wond dus - fuck de ARBO regels - moest het naar beneden gehaald worden. Daarna kregen we les in "ouderschap" van de kraamzorg. Al snel bleek dat we al een hoop wisten na de goede opleiding in het ziekenhuis, maar er kwamen toch ook nuttige dingen naar voren.

Uiteindelijk zijn we nu voor het eerst echt met z'n drieën en dat is heerlijk. De komende periode zullen we eenieder die op bezoek wil komen de kans proberen te bieden om dat te doen. Gezien het herstel van Gemma en de zware "reis" van Dante, zal ik het regime in handen nemen. Dit kan er toe leiden dat het misschien wat langer duurt voordat mensen langs kunnen komen. Ik hoop dat men daar begrip voor heeft.

1 opmerking:

  1. Lieve Juri en Gemma! Wij komen Dante graag bewonderen, wanneer het jullie uitkomt. Wat een leuke eerste foto's.
    Ik probeer je later weer te bellen neef om eens te kijken wanneer jullie een gaatje hebben.

    Liefs
    May (gr van Pepijn!)

    BeantwoordenVerwijderen