zaterdag 6 juni 2009

Opa's en oma's

Met de komst van kleine Dante zijn er meteen vier nieuwe grootouders bij. Peanut is overigens in de gelukkige situatie dat hij zelfs 5 grootouders heeft (lang leve scheidingen ;-)). De eerste vier zijn in het ziekenhuis op bezoek geweest om hun nieuwe kleinzoon te bewonderen. Renée (moeder van Gemma) en haar partner Martin (de enige "veteraan" in het grootouder zijn) beten het spits af.

Zij werden gevolgd door Hans (mijn vader) en Caroline (mijn "moeder"). Erg leuk om ook hun enthousiasme te zien bij onze kleine Dante.

De laatste van het vijftal is opa Bartolome, de vader van Gemma. Aangezien hij in Sitges (in de buurt van Barcelona) woont, moest hij even wachten voor hij zijn kleinzoon Durante Rafael in zijn armen kon nemen, maar de trots was er zeker niet minder om!

Naast dit trotse vijftal bezit Peanut ook nog een zesde grootouder, oma Mips (zij houdt de boel van boven in de gaten) en een (stief-)overgrootmoeder, oma Mim (komt in juli over uit Frankrijk om haar eerste achterkleinkind te bewonderen).



Tot slot nog even een berichtje aan opa Martin; de foto's met jou en Dante waren bewogen, de volgende keer maken we nieuwe!

1 opmerking:

  1. Mooie foto's van trotse opa's en oma's! :-)
    Liefs, Annemiek

    BeantwoordenVerwijderen