donderdag 23 juli 2009

Wanted: Peanut

Opvoeden is een uitdaging. Dat vermoeden hadden we al toen Dante er nog niet was, maar na zijn geboorte werd dat eens te meer duidelijk. Wat onverwacht was, was dat het zich op een totaal andere manier uitte dan waar wij op rekenden. Wij dachten aan slapeloze nachten, poepluiers en héél veel wasjes. Niet is minder waar! Met een uiterst nauwkeurig opgebouwde dekmantel heeft kleine Peanut de afgelopen weken zijn ouders stevig in de luren gelegd. Daar waar hij een beeld had geschapen, niks, maar dan ook echt niks zonder onze hulp te kunnen (behalve slapen, poepen en huilen) bleek dat onze zoon er een crimineel dubbelleven op na houdt:


Op 7 juli jl. werden de inlichtingendiensten op het spoor gezet van de PLF (nee niet LPF...), een tot die tijd relatief onbekende actiegroep, die zich inzet voor de bevrijding van pinda's. De laatste tijd bedienen zij zich van steeds zichtbaardere actiemethoden.

Onderzoek tot nu toe heeft geleid tot één hoofdverdachte, Dante R. alias Peanut. Mensen in zijn directe omgeving omschrijven hem als een rustige, lieve jongeman, die goed is voor zijn omgeving. De ouders van R. hebben geschokt gereageerd op de aantijgingen en zijn volledig verrast door de mogelijk clandestiene activiteiten van hun zoon.

"Hij is altijd zo lief" stamelde een aangeslagen moeder Gemma L.


2 opmerkingen:

  1. Dat belooft wat voor de toekomst... Maak jullie borsten maar nat en laat hem intussen uit de buurt blijven van onze schattige, brave dochter ;-)

    x tante Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk nieuws en geweldige foto met balkje voor zijn ogen! :-)

    Liefs,
    Annemiek

    BeantwoordenVerwijderen