zaterdag 29 augustus 2009

Beachbummen

Dat Peanut het strand wel aardig vindt bleek een tijdje geleden al toen we gedrieën van 's middags tot 's avonds laat bij een beachclub hebben zitten loungen. Enige minpuntje was dat hij bijna de hele tijd heeft liggen maffen (incl. tijdens het vuurwerk).

Om hem een goede strand-ervaring te geven, doelend op een wakkere strand-ervaring, zijn we vorig weekend maar eens wat gaan ondernemen. Zaterdag kwam Michiel op bezoek (dispuutsgenoot) en dat gaf een mooie gelegenheid om een mooie wandeling naar Scheveningen te maken. Met z'n drieën, Dante in z'n mobiele loungestoel, gingen we op pad. Na een lange wandeling door het pittoreske Duindorp (prachtige huizen met dichtgetimmerde ramen en deuren) kwamen aan bij mijn vaste "hang-out". Zoals gewoonlijk was er plek zat op het terras en nestelden we ons op een mooie plek in de zon.

Dante vond het allemaal prachtig, de ene na de andere schaterbui tot gevolg. Hij leek het wel een mooi iets te vinden, met de mannen op het terras! Uiteindelijk viel hij tevreden in slaap en merkte hij niet dat zijn moeder inmiddels ook was aangeschoven.

Aangezien de eerste wakkere strand ervaring positief was, ben ik meteen de volgende dag (het was alweer prachtig weer) richting het strand gelopen. Lekker met z'n tweeën plaats genomen op het terras en gezellig mensen zitten kijken. Moeders volgde na een tijdje ook en zo zat het gezin lekker te genieten van het prachtige weer en elkaar!

Peanut genoot wederom met volle teugen en wisselde korte slaapjes af met lachen, gieren en melk drinken. Ook de zon kon de kleine wel bekoren, al is die nog wel erg heftig voor 'm. Gelukkig voor hem is hij in het bezit van een prachtige pet, die hij als een ware rap-ster draagt...

Conclusie van dit heerlijke strandweekend: Dante houdt er wel van. Da's natuurlijk goed nieuws, volgende keer een tropisch strand Peanutje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten